Baumer NV

Over Baumer

Baumer is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten op het gebied van hoogwaardige sensoren en sensorsystemen op het gebied van industriële automatisering en procestechnologie.

Het ongeëvenaarde brede productportfolio, de meetprecisie en slimme sensorfunctionaliteiten bieden intelligente oplossingen voor zowel gedigitaliseerde als analoge produktieomgevingen zoals bv kontaktloze objectdetectie, positiebepaling, beeldverwerking en proces oplossingen voor niveau-, druk, flow en temperatuurmeting.

Met ca. 2.800 medewerkers en 39 eigen ontwikkelingscentra en productielocaties en verkoopkantoren in 19 landen staat de Zwitserse familiegroep altijd dicht bij de klanten.

Als innovatieleider creëert Baumer al meer dan 70 jaar beslissende marktvoordelen en meetbare toegevoegde waarde met consistent hoge kwaliteitsnormen.

Onze klanten zijn actief op o.a. het gebied van algemene machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, mobiele- en offroad sector, logistiek, (duurzame) energievoorziening en proces technologie.

nwba lang logo wit

Nederlandse Waterstof en
Brandstofcel Associatie

 info@nwba.nl

Leden

Direct contact