Doelstellingen

Ons doel is de Nederlandse samenleving te verduurzamen middels de ontwikkeling en toepassing van waterstoftechnologie en brandstofcellen. Dit doen wij met de volgende activiteiten:

 

Krachten bundelen

De NWBA bundelt de krachten van overheden, bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen om zo de ontwikkeling en toepassing te versnellen en kansen te creëren voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Kennis delen

De NWBA verzamelt relevante kennis en deelt deze met haar stakeholders. Hierdoor fungeert de NWBA als adviseur en kennispartner. Het geven van trainingen en educatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Vertegenwoordigen

De NWBA vertegenwoordigt Nederland bij Europese initiatieven en draagt nationaal en internationaal de Nederlandse visie uit op het gebied van waterstof- en brandstofceltechnologie.

 

Waardepropositie

Om Nederlandse bedrijven een uitgebreid ecosysteem van voordelen & diensten te bieden, ontworpen om hen te ondersteunen bij het succesvol opereren in de waterstofmarkt. Dit omvat begeleiding in wet- en regelgeving, vertegenwoordiging in het nationale waterstofcluster met stem richting overheid & onderwijs, toegang tot het nationale waterstof trainingsplatform, toegang tot de nationale waterstof vacaturebank, toegang tot project consortia, projectinformatie en exclusieve tarieven voor deelname aan netwerkevenementen.

Ledenvoordeel

  • Exclusieve tarieven voor deelname aan belangrijke netwerkevenementen, inclusief gratis toegang tot NWBA events;
  • Meer naamsbekendheid (middels leden-ontmoeten-leden events, nieuwe leden pitches & leden promotie op NWBA stands);
  • Meedenken in subsidietrajecten & consortia vorming;
  • Stem richting de overheid & onderwijs;
  • Toegang tot jongNWBA;

 

Nieuws

  

Onze leden

 

De volgende bedrijven zijn lid van de NWBA:

BBA Pumps
Fast Concepts
De Vries Werkendam