De gaafste dag van Nederland ... de NWBA dag!!!

Conferentie met beurs gericht op leveranciers, afnemers en andere spelers in de waterstof en brandstofcellenmarkt van Nederland.

Plaats: Industriepark Kleefse Waard (IPKW)– Westervoortsedijk 73 te Arnhem (NL)

Datum: vrijdag 15 november

Tijd: Aanvang 9:00 – Einde 17:30

Toegang (excl. BTW): € 75

NWBA leden: 1e deelnemer gratis, 2e deelnemer € 39

 

AANMELDEN: NWBAdag

 

 Hoofdcontacten beursorganisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma:

09:00 - 09:45: inloop & bezoek beurs

09:45 - 11:00: openingswoord voorzitter, sprekers en interactief programma

11:00 - 11:15: korte pauze

11:15 - 12:30: sprekers en interactief programma

12:30 - 13:30: Beursbezoek en lunch

13:30 - 15:00: JongNWBA & interactief programma met workshops

15:00 - 15:15: Afsluiting

15:15: Bezoek NWBA leden op het terrein met een hapje en een drankje

 

AANMELDEN: NWBAdag

Beurs 15 november 2024

Deelname aan de beurs is voor leden en is gratis.  

De beurs is een belangrijk onderdeel van de NWBA-dag. Het is een podium voor leden om zich te presenteren naar elkaar, naar niet-leden en naar studenten & young-professionals. Beursdeelname is alleen toegankelijk voor leden. Deelname aan de beurs is gratis.

Plaats dus een banner of wandje om je bedrijf te promoten en neem er tijdens de lunch ook plaats om mensen te woord te staan. Neem desgewenst een eigen table top mee.

De plek heeft geen tafel en geen elektriciteitspunt. Wil je een elektriciteitspunt, dan kan dit voor €65. Een tafel of wand kan je ook lokaal bestellen (zie volgende pagina, wel alleen small en medium). 

In principe staat de beurs in de zaal en deels op het plein. Tussen de pauzes door kunnen op het plein ook andere gasten langskomen. Dat biedt dus extra exposure richting studenten van de HAN, de kleine ondernemers in het pand en de bezoekers van de koffiebar iets verderop.

Maak er dus gebruik van! Wil je iets meer doen, overleg even met ons!!

Graag je reactie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 AANMELDEN: NWBAdag

 

De NWBA is de branchevereniging voor in Nederland opererende MKB-bedrijven actief in de waterstofeconomie. De NWBA biedt leden een uitgebreid ecosysteem van voordelen & diensten om hen te ondersteunen bij het succesvol opereren in de waterstofmarkt. Dit omvat begeleiding in wet- en regelgeving, vertegenwoordiging in het nationale waterstofcluster met stem richting overheid & onderwijs, toegang tot het nationale waterstof trainingsplatform, toegang tot de nationale waterstof vacaturebank, toegang tot project consortia, projectinformatie en exclusieve tarieven voor deelname aan netwerkevenementen. En JongNWBA!

  • Begindatum: 15-11-2024
  • Einddatum: 15-11-2024
  • Locatie (naam): Industriepark Kleefse Waard
  • Locatie (adres): Westervoortsedijk 73 Arnhem
  • Organisator: NWBA pilaar 3!

nwba lang logo wit

Nederlandse Waterstof en
Brandstofcel Associatie

 info@nwba.nl

Leden

Direct contact