NWBA op Waterstof Paviljoen tijdens Dutch Hydrogen Days

NWBA staat komend najaar, van 10-12 oktober op het Waterstof Paviljoen, tijdens de 4e Dutch Hydrogen Days in de Brabanthallen te Den Bosch.

Dutch Hydrogen Days is onderdeel van de Nationale Energieweek. Van 10 t/m 12 oktober 2023 vinden er in Den Bosch tegelijkertijd diverse vakbeurzen, congressen en andere activiteiten plaats allemaal in het kader van de energietransitie.

Dat waterstof wereldwijd enorm in de belangstelling staat, is ons allen uiteraard al bekend! Dat merken ze in Den Bosch ook. Een groeiend deel van de 22.000 stakeholders heeft concrete vragen over dit onderwerp en inhoudelijke programma’s behoren tot de drukst bezochte. Om de mogelijkheden die waterstof biedt voor zowel de gebouwde omgeving, de industrie en in de mobiliteit nog extra onder de aandacht te brengen, organiseren 54events, o.a. samen met TKI New Gas de 4e editie van de Dutch Hydrogen Days.  Ook de NWBA sluit zich dit jaar aan als partner!

De Dutch Hydrogen Days zijn een heel mooi moment om alle ontwikkelingen, oplossingen en praktijkvoorbeelden voor het voetlicht te brengen. Centraal staan een drietal inhoudelijke programma’s, dagelijks van 15.00 – 16.30 uur. Daarbij staat dinsdag mobiliteit; woensdag de gebouwde omgeving en donderdag kennisdeling vanuit de industrie op het programma. Verder geven diverse partners, eigen bijdragen over waterstof, wordt het Waterstof Paviljoen gehost, waar start ups en scale ups hun oplossingen tonen en waar dus ook NWBA aanwezig is! En dit jaar vindt alweer de tweede editie plaats van de Waterstof Innovatie Award.

Inschrijven voor de Waterstof Innovatie Award

Om de markt uit te dagen organiseert 54events naast de inhoudelijke programma’s en het waterstof paviljoen dit jaar ook weer de Waterstof Innovatie Award. Met een totaal prijzenpakket van € 15.000,- aan cash en diensten. Uit de diverse inzendingen selecteert de vakjury bestaande uit Jörg Gigler (TKI New Gas), Alice Krekt (NLHydrogen), Helmie Botter (Gasunie) en Arjan van Ginkel (NWBA) de winnaar. De criteria waaraan de inzending moet voldoen, een uiteenzetting van het prijzenpakket, en het inschrijfformulier om gratis je nominatie in te sturen, vind je hier: https://www.ecomobiel.nl/nl/waterstof-innovatie-award/ .

De uitreiking van de Waterstof Innovatie Award 2023 vindt plaats op dinsdag 10 oktober om 15:00 uur op het hoofdpodium.

Deelnemen aan het Waterstof Paviljoen

Ook dit jaar weer, biedt de organisatie de mogelijkheid aan diverse marktpartijen om zich met hun waterstofproducten en oplossingen te presenteren op het Waterstof Paviljoen.

Het Waterstof Paviljoen bevindt zich centraal op de beurs, op de scheidslijn van de vakbeurs Energie en Zero Emission | Ecomobiel.
Deelname aan deze vakbeurzen is mogelijk vanaf € 3.755 excl btw (rijstand 9m2 all-in standbouw). Participeren in het Waterstof Paviljoen kan echter al vanaf € 995,- excl btw.

Leden van NWBA krijgen bovenop deze aangepaste tarieven daarnaast nog een gratis advertorial ter waarde van € 395,-

Wil je deelnemen?

Leuk als jullie je – net als NWBA – ook op het Waterstof Paviljoen willen presenteren!
Interesse kun je doorgeven aan: Wendy van de Geijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 – 42 43 69 49

nwba lang logo wit

Nederlandse Waterstof en
Brandstofcel Associatie

 info@nwba.nl

Leden

Direct contact