NWBA Bestuurslid Rob Castien neemt deel aan de H2 Europe Business Day tijdens de WHS

De NWBA staat voor de Nederlandse maakindustrie die zich richt op waterstof en brandstofcellen. De NWBA heeft als doel om de Nederlandse maakindustrie nationaal en internationaal op de kaart te zetten en een brug te vormen tussen maker en gebruiker. Via verschillende initiatieven werken wij aan een bevordering van de positie van onze leden in de energietransitie zowel binnen als buiten Nederland.

Rob Castien werkt vooral in onze eerste pilaar, gericht op de relaties met de overheid en stimulering van onze internationle betrekkingen en exportmogelijkheden. Vooral op het gebied van internationalae relaties ontwikkeling, is het WHS een ultiem platform om onze Nederlandse maakindustrie duidelijk op de kaart te zetten. De NWBA is hier in persoon ook aanwezig. Naast Rob, is ook Jan Bot van Zepp Solutions een deelnemer.

Wilt u Rob en en Jan en de andere bestuursleden hierbij ondersteunen  en deelnemen in gevarieerde contacten met nationale en internationale relaties, neem dan vooral contact met ons op.

Via deze link kan u meer lezen over het event.

nwba lang logo wit

Nederlandse Waterstof en
Brandstofcel Associatie

 info@nwba.nl

Leden

Direct contact