NWBA Schittert op het Nationale Podium van Duurzame Mobiliteit en Innovatie

Den Bosch, 16 oktober 2023 – De Nederlandse Waterstof en Brandstofcel Associatie (NWBA) liet haar sporen achter op het meest toonaangevende evenement voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement in Nederland. Van 10 tot 12 oktober schitterde NWBA tijdens de Zero Emission | Ecomobiel, en haar aanwezigheid op de Vakbeurs Energie was niet minder dan opmerkelijk.

Dit jaar markeerde een mijlpaal voor Zero Emission | Ecomobiel, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste platform voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement in Nederland. De NWBA maakte haar aanwezigheid bekend door een eigen stand te bemannen op het Waterstof Paviljoen, een baken van innovatie en vooruitgang op het gebied van waterstoftechnologie.

Bovendien nam Arjan van Ginkel, de bevlogen voorzitter van NWBA, plaats in de jury van de prestigieuze Waterstof Innovatie Award, die tijdens de Vakbeurs Energie werd uitgereikt. De NWBA had hiermee belangrijke input bij het eren van de meest vooruitstrevende waterstofinnovaties in het land.

Het absolute hoogtepunt van het evenement was de lancering van ‘jong-NWBA’, een veelbelovend initiatief dat de toekomst van de Nederlandse waterstofsector zal vormgeven. Tijdens de conferentie presenteerden Tim Vianen, Peter Brouwer en Leo Polak de plannen voor de allereerste jongerenvereniging in de waterstofsector van Nederland. Deze dynamische nieuwe generatie zal ongetwijfeld frisse perspectieven en innovatieve ideeën brengen, waardoor de waterstofindustrie van het land nog duurzamer en levensvatbaarder wordt.

Al met al was het evenement een groot succes voor NWBA, en het markeerde een belangrijke stap voorwaarts in de bevordering van duurzame mobiliteit en waterstoftechnologie in Nederland. Het toont aan dat de NWBA niet alleen in de voorhoede van deze revolutie staat, maar ook klaar is om de volgende generatie leiders te inspireren en te begeleiden.

Met NWBA aan boord, ziet de toekomst van duurzame mobiliteit en waterstof er helderder en veelbelovender uit dan ooit tevoren.

nwba lang logo wit

Nederlandse Waterstof en
Brandstofcel Associatie

 info@nwba.nl

Leden

Direct contact